KIEROWNIK RESTAURACJI (K/M)

/miejsce pracy: Poznań, woj. Wielkopolskie/

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

  • Organizacja pracy podległego personelu, tworzenie grafików pracy, rozliczanie pracowników,
    szkolenie i motywowanie zespołu
  • Nadzorowanie rozwoju podległych pracowników restauracji
  • Składanie zamówień i odbiór dostaw oraz kontakt z dostawcami
  • Zapewnienie gościom najwyższej jakości serwowanych dań i napojów, standardów obsługi i
    czystości
  • Dbanie o dobry wizerunek lokalu

  • Wykonywanie projektów
  • Aktualizowanie istniejącej dokumentacji projektowej
  • Przygotowywanie rysunków technicznych
  • Obsługa programów AutoCad

WYMAGANIA:

  • Wykształcenie min. średnie
  • Doświadczenie na podobnym stanowisku w branży gastronomicznej
  • Aktualna książeczka/badania do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • Dobra znajomość obsługi komputera (MS Office)
  • Umiejętności efektywnej komunikacji i budowania dobrych relacji interpersonalnych z
    zespołem
  • Pozytywna energia oraz łatwość w nawiązywaniu nowych kontaktów

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:

Osoba kontaktowa

Emilia Kamińska

Kierownik działu rekrutacji